Μεταπωλητές κουφωμάτων Athos

Η δυνητική εργασία σας ως αντιπρόσωπος ή μεταπωλητής στα Ξύλινων Κουφωμάτων ATHOS έχει πολλά οφέλη.

  • Πρώτων, μπορείτε να εργάζεστε part-time και μάλιστα με ευέλικτο ωράριο που εσείς διαμορφώνεται.
  • Δεύτερον, μπορείτε να εργάζεστε στον τόπο στον οποίο ζείτε, εντός της χώρας ή και εκτός.
  • Τρίτον, μπορείτε να απολαμβάνετε μεγάλες αμοιβές που αναλογούν με την γενικότερη απόδοσή σας.
  • Τέταρτον, εντάσσεστε στον χώρο των κατασκευών με την δύναμη του ονόματος ATHOS και την εγγύηση της οικογένειας Κολυμπά.
  • Πέμπτον, γίνεστε μέλος του παγκόσμιου δικτύου μεταπωλητών των Ξύλινων Κουφωμάτων ATHOS και πραγματοποιείτε επαγγελματικά ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε η εργασία σας ως μεταπωλητής ή αντιπρόσωπος στα Ξύλινα Κουφώματα ATHOS μπορεί να είναι επικερδής και ενδιαφέρουσα.

Λίγα λόγια για την Athos

Η εταιρία των Ξύλινων Κουφωμάτων ATHOS® είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων και επεξεργασίας ξύλου στην Ελλάδα. Ακόμη, είναι η πρώτη μιας και η δραστηριοποίηση της ξεκίνησε το 1951. Μέχρι σήμερα έχει εξαγάγει ξύλινα κουφώματα σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία ξύλινων κουφωμάτων, πορτών, παραθύρων, παντζουριών καθώς και κάθε τύπου ξύλινων εξειδικευμένων κατασκευών.

Equipment

Το πρώτο βήμα για τη συνεργασία μας

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε, για να γίνεται ένας αντιπρόσωπος ή μεταπωλητής μας, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Απλώς, στείλετε μας ένα email στο info@athoswin.gr. Τονίστε τους λόγους για τους οποίους ενδιαφέρεστε να γίνεται αντιπρόσωπος ή μεταπωλητής μας. Ακόμη, αναφέρετε τους λόγους που θεωρείτε τον εαυτό σας ικανό για αυτή την θέση. Τέλος, προσθέστε την περιοχή όπου μπορείτε αποτελεσματικά να καλύψετε και τις σκέψεις που έχετε για την δυνητική εργασία σας. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!