Μενού
ATHOS

Κουφώματα ATHOS

Σύντομο προφίλ των Κουφωμάτων ATHOS

Τα Κουφώματα ATHOS είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων και επεξεργασίας ξύλου στην Ελλάδα. Ακόμη, είναι η πρώτη μιας και η δραστηριοποίηση της ξεκίνησε το 1951. Μέχρι σήμερα έχει εξαγάγει ξύλινα κουφώματα σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία κουφωμάτων, πορτών, παραθύρων, παντζουριών καθώς και κάθε τύπου ξύλινων εξειδικευμένων κατασκευών.

Παραγωγική μονάδα των Κουφωμάτων ATHOS

Η παραγωγική διαδικασία των Κουφωμάτων ATHOS® πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις των εταιριών ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΟΛΥΜΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΑΒΕΕ και Ι ΚΟΛΥΜΠΑΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ. Η παραγωγική μονάδα στεγασμένου εμβαδού άνω των 8.000 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Ιερισσού Χαλκιδικής. Η παραγωγική διαδικασία περιλαμβάνει όλα τα στάδια. Ξεκινά με τον σχεδιασμό των κουφωμάτων. Συνεχίζει με την επεξεργασία του ξύλου, την κατασκευή και τη διαμόρφωση των ξύλινων κουφωμάτων. Τελειώνει με τον φινιρισμό τους και την ετοιμασία τους για τοποθέτηση.

Εγκαταστάσεις - Ξύλινα Κουφώματα ATHOS

Η εταιρία των Κουφωμάτων ATHOS® αναλαμβάνει κυρίως έργα κατόπιν παραγγελίας για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Λόγω της μεγάλης παραγωγικής δυνατότητας της, η εταιρία των Κουφωμάτων ATHOS® είναι σε θέση να αναλάβει μεγάλα έργα. Τέτοια έργα στο παρελθόν ήταν η κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων για ξενοδοχεία και οικισμούς.

Δήλωση ποιότητας των Ξύλινων Κουφωμάτων ATHOS

Όλες οι κατασκευές των Κουφωμάτων ATHOS® διέπονται από τις ίδιες σταθερές αρχές ποιότητας παραγωγής και αισθητικής αρτιότητας. Ειδική επεξεργασία, εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών τεχνολογίας αιχμής, επιλεγμένα υλικά και αυστηρές ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις αποτελούν την εγγύηση για άριστη συμπεριφορά στις κλιματολογικές διακυμάνσεις, αντοχή σε φθορές και υψηλούς δείκτες θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

Πιστοποιήσεις των Ξύλινων Κουφωμάτων ATHOS

Τα Κουφώματα ATHOS εισπράττουν την εμπιστοσύνη σας επί 67 ολόκληρα χρόνια.

Εξάλλου, ως αντάλλαγμα της εμπιστοσύνης σας σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Ευρωπαϊκή Συμμόρφωση - CE

CE - Πιστοποίηση - Ξύλινα Κουφώματα ATHOS

Τα Κουφώματα ATHOS διαθέτουν πιστοποίηση CE. Με αυτήν πιστοποιείται ότι η διαδικασία παραγωγής της κρίνεται ασφαλής για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Διασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων της όσο και η αντοχή τους.

Βιώσιμη ξυλεία

PEFC FSC - Πιστοποίηση - Ξύλινα Κουφώματα ATHOS

Τα Κουφώματα ATHOS προμηθεύονται ξυλεία που προέρχεται από δάση με Σύστημα Αειφορικής Δασικής Διαχείρισης. Στα δάση αυτά, φυτεύονται περισσότερα δέντρα από ότι αυτά τα οποία υλοτομούνται.

Programme for the Endorsement of Forest Certification
Forest Stewardship Council

Σύνδεσμος κατασκευαστών

"Ξύλινο Κούφωμα" - Πιστοποίηση - Ξύλινα Κουφώματα ATHOS

Τα Κουφώματα ATHOS είναι από τα πρώτα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Κατασκευαστών Ξύλινων Κουφωμάτων. Τα Κουφώματα ATHOS® φέρουν το σήμα “ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΥΦΩΜΑ” το οποίο πιστοποιεί την αξιοπιστία της κατασκευής τους. Μόνο οι αξιόπιστοι κατασκευαστές ξύλινων κουφωμάτων φέρουν αυτό το σήμα.

Θέλετε να συνεργαστούμε;
Μπορείτε να γίνετε πελάτης μας ή αντιπρόσωπος μας!

COVID-19

covid-19-GR-EU