Μενού
ATHOS

Δείγματα Ξύλινων Κουφωμάτων

Έχουμε κατασκευάσει χιλιάδες ξύλινα κουφώματα για κατοικίες, ξενοδοχεία, μονές, κ.ά. Δείτε μερικά!

Μέσα από αυτήν την σελίδα επιλέγετε να δείτε μερικά δείγματα από τα ξύλινα κουφώματα από τα οποία έχουμε κατασκευάσει. Κάντε κλικ πάνω σε μία κατηγορία και τα κατευθυνθείτε σε περισσότερες φωτογραφίες των κουφωμάτων μας.

Βέβαια, κατασκευάζουμε ξύλινα κουφώματα σύμφωνα με την αρέσκειά σας. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ βλέπετε μερικά δείγματα ξύλινων κουφωμάτων, τα κουφώματα του χώρου σας θα είναι όπως ακριβώς τα ονειρεύεστε.

Εδώ και δεκαετίες, από το 1951, έχουμε κατασκευάσει χιλιάδες ξύλινα κουφώματα για τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ελάτε σε επαφή μαζί μας και εμείς δεσμευόμαστε ότι θα σας παρέχουμε ποιοτικά ξύλινα κουφώματα.

Τα ξύλινα κουφώματα τα οποία παράγουμε χαρακτηρίζονται από την μοναδικότητα τους. Αρχικά, επιδιώκουμε να τα προσφέρουμε σε προσιτές τιμές. Ακόμη, εργαζόμαστε με μεράκι εδώ και τρεις γενιές για να προσφέρουμε την καλύτερη κατασκευαστική ποιότητα. Για αυτό, επιλέγουμε πρώτης ποιότητας ξυλεία και πρώτες ύλες. Επιπλέον, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις εξυπηρέτησης πελατών και συντήρησης ήδη τοποθετημένων κουφωμάτων. Τέλος, παρέχουμε γραπτή εγγύηση χωρίς ψιλά γράμματα, ενώ και την εγγύηση της κατασκευαστικής ευθύνης του ονόματος Κολυμπά.

Θέλετε να συνεργαστούμε;
Μπορείτε να γίνετε πελάτης μας ή αντιπρόσωπος μας!