Μία πλήρως εξοπλισμένη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου στην Ιερισσό Χαλκιδικής

Με περισσότερα από 150 μηχανήματα και επιπλέον εξοπλισμό χειρός, η παραγωγική μονάδα της Athos είναι έτοιμη να ολοκληρώσει απαιτητικά έργα για τους πελάτες της.

Ευρωπαϊκά πρότυπα και τεχνολογία αιχμής στην Ελλάδα

Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής με έδρα την Ιερισσό Χαλκιδικής

Η παραγωγική διαδικασία των Κουφωμάτων ATHOS® πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις των εταιριών ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΚΟΛΥΜΠΑΣ & ΥΙΟΙ ΑΒΕΕ και Ι ΚΟΛΥΜΠΑΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ. Η παραγωγική μονάδα στεγασμένου εμβαδού άνω των 8.000 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στο Βιοτεχνικό Πάρκο Ιερισσού Χαλκιδικής.

Η καρδιά της παραγωγής μας στηρίζεται στα δύο Weinig Unicontrol 10

Το Unicontrol 10 της γερμανικής Weinig είναι ένα από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στην Ευρώπη. Εδώ γίνεται το το τελάρωμα του κουφώματος. Δηλαδή, το Unicontrol «ξεμορσάρει» (αρσενικό-θυληκό) δίνοντας το τελικό προφίλ στο κούφωμα που είναι έτοιμο για κόλληση.

[embedyt] https://youtu.be/I7_ArwaXIuk?t=86[/embedyt]

Από την προσφορά μέχρι την κατασκευή, αναλαμβάνει το λογισμικό της ProLogic

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των ξύλινων κουφωμάτων είναι μία πολύ απαιτητική διαδικασία, κατά την οποία μπορεί να προκύψουν λάθη και κακοτεχνίες. Για αυτό, η Athos έχει προμηθευτεί την σουίτα λογισμικού της γερμανικής ProLogic, που ίσως αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση παγκοσμίως. Το λογισμικό διαχειρίζεται το πελατολόγιο, σχεδιάζει και κοστολογεί τα κουφώματα, ενώ επικοινωνεί με τα μηχανήματα παραγωγής, για να παράξει το τελικό προϊόν.

Με αυτόν τον τρόπο, η Athos εξασφαλίζει την οργανωμένη και συντονισμένη παραγωγή των προϊόντων της, χωρίς κατασκευαστικά λάθη που καθηστερούν και ζημιώνουν το έργο.

Το εργοστάσιο της Athos δεν καθυστερεί τα πολύτιμα έργα σας

Η παραγωγική μονάδα μας διαθέτει αυτόνομο εφεδρικό σύστημα ηλεκτροδότησης και εφεδρικό δορυφορικό σύστημα τηλεπικοινωνιων. Αποτέλεσμα είναι η γραμμή παραγωγής να μην είναι ευάλωτη σε εξωτερικούς παράγοντες που θα μπορούσαν να παύσουν τη δραστηριότητά της.