Σημεία ποιοτικής υπεροχής κουφωμάτων Athos

Τη στιγμή που θέλετε να αποφασίσετε ποια κουφώματα είναι τα καταλληλότερα, η Athos σας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες. Λάβετε μία ιδέα παρακάτω.

Η έξυπνη επιλογή έχει τιμή, αλλά όχι κόστος!

Γιατί να επιλέξω ξύλινα κουφώματα;

Τα ξύλινα κουφώματα χαρακτηρίζονται από την αισθητική που παρέχουν.

Το κυριότερο πλεονέκτημα των ξύλινων κουφωμάτων είναι η αισθητική ανωτερότητα που παρέχουν στον χώρο σας. Τα ξύλινα κουφώματα χαρίζουν ζεστασιά, αξία και πολυτέλεια στο κτήριο στο οποίο εγκαθίστανται. Από αρχιτεκτονικής άποψης, χαρίζουν χαρακτήρα στα κτήρια. Τα ξύλινα κουφώματα φέρνουν την φύση στο σπίτι σας κάνοντας σας να νιώθετε ομορφότερα. Τέλος, έχει φανεί ότι τα ξύλινα κουφώματα μειώνουν το στρες  των ανθρώπων.

Τα ξύλινα πλαίσια εξοικονομούν ενέργεια ψύξης και θέρμανσης.

Τα ξύλινα κουφώματα εξοικονομούν χρήματα από τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης. Μιας και τα ξύλινα κουφώματα εμφανίζουν υψηλούς δείκτες θερμομόνωσης, οι απώλειες ενέργειας του χώρου σας μειώνονται σημαντικά. Το αποτέλεσμα είναι να αποσβέσετε μεσοπρόθεσμα την διαφορά στην τιμή των ξύλινων κουφωμάτων από κουφώματα άλλων υλικών. Μετά το πέρας της απόσβεσης, σας μένουν οι «μειωμένοι λογαριασμοί»! Συνεπώς, με την επιλογή των ξύλινων πλαισίων, εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

Τα σημερινά ξύλινα κουφώματα Γερμανικής τεχνολογίας δεν είναι όμοια με τα παλαιού Ελληνικού τύπου.

Δυστυχώς, τα σημερινά ξύλινα κουφώματα Γερμανικής τεχνολογίας συγχέονται στον νου των δυνητικών πελατών με τα κουφώματα παλαιού Ελληνικού τύπου. Τα κουφώματα του παρελθόντος δεν έχουν σχεδόν καμία ομοιότητα με τα σημερινά. Τα σημερινά κουφώματα τρικολλητης ξυλείας πάχους 68 χιλιοστών προσφέρουν μοναδικές μηχανικές ιδιότητες. Με απλά λόγια, τα σημερινά ξύλινα κουφώματα Γερμανικής τεχνολογίας δεν είναι όμοια με τα παλαιού Ελληνικού τύπου.

Όταν ανακαινίζετε, τα ξύλινα κουφώματα επαναβάφονται και δεν αντικαθίστανται.

Μέσα στα περίπου 60 έτη ζωής ενός ξύλινου κουφώματος, πιθανότατα θα επιθυμήσετε να ανακαινίσετε τον χώρο σας. Τα κουφώματα άλλων υλικών θα έπρεπε να αντικατασταθούν για να ταιριάζουν στον χώρο. Όμως, τα ξύλινα κουφώματα χρειάζονται απλώς τρίψιμο και βαφή. Τα κουφώματα από ξύλο, έτσι, σας εξοικονομούν πολλά χρήματα κάθε φορά που δίνεται νέο αέρα στον χώρο σας.

Γιατί να προτιμήσω το ξύλο σαν υλικό;

Το ξύλο υπερέχει των υποκατάστατων υλικών του.

Το ξύλο είναι το ενδεδειγμένο υλικό για την κατασκευή πλαισίων για κουφώματα. Τα ξύλινα κουφώματα υπερέχουν αισθητικά σε σύγκριση με τα κουφώματα άλλων υλικών (αλουμινίου και PVC). Ακόμη, το ξύλο παρουσιάζει πολύ καλούς δείκτες θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Τα ξύλινα κουφώματα είναι η οικολογική επιλογή και μεσοπρόθεσμα εξοικονομούν χρήματα στους λογαριασμούς ψύξης και θέρμανσης του χώρου σας. Το ξύλο χαρίζει στο κούφωμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από ότι τα άλλα υλικά κατασκευής. Για αυτό, τα ξύλινα κουφώματα είναι η πρώτη και εξυπνότερη επιλογή κουφωμάτων.
Το ξύλο σαν υλικό είναι εξαιρετικά θερμομονωτικό και ηχομονωτικό.

Το ξύλο σαν υλικό είναι εξαιρετικά θερμομονωτικό και ηχομονωτικό.

Το ξύλο είναι το κατεξοχήν φυσικό θερμομονωτικό υλικό εδώ και χιλιάδες χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι οι χειρολαβές θερμών αντικειμένων είναι ξύλινες. Το ξύλο είναι περίπου 1400 φορές πιο θερομονωτικό από το καθαρό αλουμίνιο. Έτσι, εγγυάται τις χαμηλότερες απώλειες, συντηρεί ευκολότερα την θερμοκρασία του χώρου σας και εξοικονομεί χρήματα. Το ξύλο, ακόμη, είναι και πολύ ηχομονωτικό. Η πορώδης δομή του παγιδεύει τον ήχο με αποτέλεσμα να μειώνεται αισθητά ο θόρυβος του εξωτερικού περιβάλλοντος. Για αυτό, με ξύλινα κουφώματα η φασαρία της καθημερινότητας αποτελεί πλέον μικρότερο πρόβλημα στην ζωή σας. Για μεγαλύτερη ησυχία στον χώρο σας, επιλέξτε ξύλινα κουφώματα.

Το ξύλο είναι το οικολογικό υλικό κατασκευής κουφωμάτων.

Το ξύλο είναι η οικολογική επιλογή στην αγορά των κουφωμάτων. Η ξυλεία συσσωρεύει διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα και δεν προκαλεί προβλήματα στο περιβάλλον. Όταν ένα δέντρο κόβεται, σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα διαχείρισης δασών, φυτεύεται ένα ή παραπάνω δέντρα στην θέση του. Η παραγωγή αλουμινίου μολύνει, καταναλώνει τεράστια ποσά ενέργειας και συμβάλλει στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Από την άλλη, το PVC προκαλεί παρόμοια προβλήματα. Όμως, παράλληλα, απελευθερώνει κατά την παραγωγή του, αλλά και κατά την διάρκεια χρήσης του καρκινογόνες ουσίες. Άρα, λοιπόν, αν θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τον πλανήτη, επιλέξτε ξύλινα κουφώματα.

Γιατί να συνεργαστώ με την ATHOS;

Τα ξύλινα κουφώματα ATHOS υπερέχουν.

Τα Ξύλινα Κουφώματα ATHOS είναι η καταλληλότερη επιλογή στην αγορά των ξύλινων κουφωμάτων. Για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, προσπαθούμε να τηρούμε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές διάθεσης των κουφωμάτων μας. Ωστόσο, δεν πέφτουμε στην παγίδα της φθηνής κατασκευής που μακροπρόθεσμα κοστίζει ακριβά. Με πείρα από το 1951, κατασκευάζουμε ποιοτικά κουφώματα, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας. Και βέβαια, τα τοποθετούμε με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με άλλα λόγια, προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

Τα Κουφώματα ATHOS κατασκευάζονται με έμφαση στην ποιότητα.

Στην εταιρία μας παράγουμε ποιοτικά ξύλινα κουφώματα με έμφαση στην λεπτομέρεια. Με πείρα από το 1951, γνωρίζουμε καλά την τέχνη του ξύλου και εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς. Επενδύουμε, συνεχώς, σε νέους τεχνολογικά εξελιγμένους εξοπλισμούς και επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά. Βέβαια, όμως, επενδύουμε στο ανθρώπινο κεφάλαιο της επιχείρησης μας, μέσω συνεχούς εκπαίδευσης και προσλήψεων. Ως αποτέλεσμα, σας προσφέρουμε ξύλινα κουφώματα που υπερέχουν.

Τα ξύλινα κουφώματά μας χρειάζονται συντήρηση σπανιότερα λόγω ποιοτικής υπεροχής.

Τα ξύλινα κουφώματα ATHOS κατασκευάζονται ώστε να διαρκούν παραπάνω από τα συμβατικά ξύλινα κουφώματα. Οι βαφές και η τεχνογνωσία μας, η πρώτης ποιότητας ξυλεία και οι αυστηρές πιστοποιήσεις, ο τεχνολογικός εξοπλισμός και το μεράκι μας χαρίζουν στα προϊόντα μας ανώτερες μηχανικές ιδιότητες. Συνεπώς, και την ανάγκη για σπανιότερη συντήρηση.

Δεν θέλουμε να σας αποκρύψουμε ότι όλα τα ξύλινα κουφώματα χρειάζονται συντήρηση. Ωστόσο, πρέπει να σας τονίσουμε ότι η συντήρηση δεν αποτελεί μία δαπανηρή και χρονοβόρα διαδικασία.

Τα Ξύλινα Κουφώματα ATHOS παρέχουν εξυπηρέτηση πελατών υψηλών προδιαγραφών.

Στα Ξύλινα Κουφώματα ATHOS, χαιρόμαστε να σας εξυπηρετούμε. Είμαστε κοντά σας σε κάθε ανάγκη σας και απαντάμε σε κάθε ερώτησή σας. Γνωρίζουμε καλά ότι ψάχνετε σοβαρούς συνεργάτες που να μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς. Για αυτό, στεκόμαστε δίπλα σας και επιδιώκουμε να βρίσκουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει. Με άλλα λόγια, θέλουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους εσάς που τόσες δεκαετίες μας «έχετε βάλει στο σπίτι σας».

Εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας μας τοποθετούν σωστά τα κουφώματα σας.

Η τοποθέτηση από τα συνεργεία της εταιρίας μας συμβάλει στην σωστή λειτουργία των κουφωμάτων που προσφέρουμε. Το συνεργείο που αναλαμβάνει να τοποθετήσει κουφώματα, πρέπει να τοποθετήσει σωστά κάθε πόρτα και κάθε παράθυρο. Αν τοποθετηθούν σωστά, τότε εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία τους και αυξάνεται κατά πολύ η διάρκεια ζωής τους. Η τοποθέτηση κουφωμάτων πρέπει να γίνεται από έμπειρες και εξειδικευμένες εταιρείες, σαν την δική μας.

Τα Ξύλινα Κουφώματα ATHOS παράγονται με εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής.

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους και πιο ανεπτυγμένους κατασκευαστές στα Βαλκάνια. Το εργοστάσιο μας διαθέτει πάνω από 150 μηχανήματα, με τα κυριότερα αυτών να είναι των οίκων Weinig και scm. Συνεχώς, επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες. Σημείο αναφοράς είναι τα μαχαίρια της Leitz που προσφέρουν στα προϊόντα μας όλα τα οφέλη της αυθεντικής Γερμανικής τεχνολογίας. Συνεπώς, κάθε προϊόν μας είναι ένα κομμάτι Ελληνικής κατασκευής και αυθεντικής Γερμανικής τεχνολογίας.

Παρέχουμε εγγύηση για τα ξύλινα κουφώματά μας χωρίς ψιλά γράμματα.

Η εγγύηση καλής λειτουργίας με την οποία συνοδεύονται τα ξύλινα κουφώματα της εταιρίας μας δεν έχουν ψιλά γράμματα. Αναλόγως με την παραγγελία σας, παρέχουμε πολυετή εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων μας. Έτσι, νιώθετε και είστε ασφαλής σε κάθε πιθανότητα λάθους ή ατέλειας.